Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van-e még lehetőség gyógyíttatni?

Van-e még lehetőség gyógyíttatni?

Figyelt kérdés
Fiam nemrég végezte el az egyetemet, de még nincs munkája.Daganatos betegsége miatt elég sok kezelést kapott már. Én munkanélküli vagyok, de szoktam dolgozni alkalmi munkavállalóival, és fizetem magam után a TB-t. A fiamnak még nincs munkája, semmilyen ellátásban nem részesül. Akkor mivel nem fizet TB-t, a hallgatói jogviszonya viszont megszűnt, ha nem tudom kifizetni a TB-jét, akkor nem kezelik tovább? Ha nincs más lehetőség, akkor az enyém helyett az övét fizetem, mert kettőre nem jut. tudtok-e valamilyen tanácsot adni? Azért ide tettem fel a kérdésemet, mert itt szoktak válaszolni. Ha nem tudom kifizetni, hagyják kezelés nélkül? Kérem, ha lehet, bántó válaszokat ne írjatok, közel 30 évi munkaviszony után lettem munkanélküli, és már szinte mindent eladtam, hogy taníttathassam és gyógykezeltethessem a fiamat. Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 28. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt szeretném kérdezni, hogy nem merült e fel, hogy elmenj ápolásira fiad mellé.

Az önkormányzatnál kellene érdeklődni megoldások felől.

2010. jún. 28. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azt lehet-e, mert az orvosok is csodáélkoztak, hogy tudott tanulni a kezelések mellett. Teljesen ellátja magát, nem is tudják, hogy beteg. A tanárai, ismerősei se tudják.
2010. jún. 28. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerencsére nem Amerikában vagyunk. Itt nem hagyják az orvosok magukra a betegeket ha nincs TB-jük, arról nem is beszélve, hogy utána huszonvalahány éven keresztül volt fizetve a TB. Erről a problémáról egyébként érdeklődjetek utána a kórházban, ott biztos tudnak segíteni.
2010. jún. 28. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap elkezdek utána járni.
2010. jún. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!