146 centi vagyok 20 évesen majdnem szerintetek lehetséges hogy nöl a magasságom?
Nem vállalnak?
A magasságodtól függetlenül kérdem, de őszintén, jó nő vagy?
Mert ha igen, akkor gondolom az a baj, hogy 20-as fiúcskákat akarsz, és nem FÉRFIT.
Szia!
Tudtommal 20 évesen már nem növünk tovább. Én is csak 158 cm vagyok. Általában ez genetikai dolog, ami a szülőktől öröklődik. Nálam anya volt alacsony, még nálam is kisebb, és apa sem volt 167 cm-nél magasabb.
DE, hogy a kérdésedre is adjak valamiféle választ:
Talán - mondom, talán - egy endokrinológiai vizsgálat tudna segíteni.
Én ápolónő vagyok, s dolgoztam sokáig kisgyerekek mellett. Nálunk volt egy nanosomiás (törpe növésű) kislány, akit a dokinő időben felfedezett. Endokrinológiára küldte, ahol javasolták számára a növekedési hormon injekciót. Viszont őt még a serdülő kora előtt kezdtük el kezelni. Később hosszú, vékony combcsontjai nőttek a növekedési hormontól. Ám attól, hogy a lábai hosszúak lettek, még nem minden...
Szóval nem tudom, neked segítene-e egy endokrin kivizsgálás, de lehet, hogy egy próbát megérne, ha hormonális a magasság oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!