Medinac gyógyszer kezelése után mikor mehetek újra szoláriumba?
Sziasztok! 4 hónapig szedtem ezt a medinac nevezetű gyógyszert az arcomra mivel csúnya pattanásaim voltak. Nagyon szépen rendbehozta az arcom viszont maradtak rajta kis piros foltok.2 hónapja abbahagytam a szedését és még most sem múltak el :/
Gondolkoztam azon hogy mi lenne ha elmennék szoláriumba!? Segítene valamennyit?
A gyógyszer egyébként fényérzékenységet okoz és szoláriumba sem lehet menni ha szedjük,de mivel abbahagytam a szedését szeretnék menni viszont nem tudom hogy mennyi idő alatt megy ki a szervezetből a hatása
Szia
A gyógyszer leírása szerint a szedés befejezése után még egy hónapig van a szervezetben. Én türelmet ajánlok a piros foltokhoz, napot és szoláriumot semmiképp, mivel a piros foltod barna pigmentfolttá alakulna át. Gyógyszertárban szerintem betudsz szerezni valamilyen bőrszínegységesítő, krémet. De vannak kifejezetten pattanás utáni nyomok eltüntetésére is különböző krémek. Fényvédőt viszont mindenképp használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!