Vettem magamnak egy ékpárnát, ha ráülök csúszok lefele róla, ez normális?
Ékpárnán is meg tudsz görnyedni, amiben segít, az annyi, hogy a medencéd kicsit másképpen van megbillentve, és ennek következtében a gerinced alsó része (ami üléskor kicsit "behajlik" a test alá kvázi) jobb pozícióban marad. Lehet rajta lefelé csúszni, de hozzá is lehet szokni. Én már régóta használom, most is azon ülök, és azt tapasztaltam, hogy azért többször van jobb helyzetben a gerincem, és kevesebbszer is görnyedek rajta, mint amikor simán ültem. Mikor lecsúszok, akkor újra följebb ülök, és kész.
Szóval szokni kell. Görnyedni a fűző kivételével bármi mellett tudsz, deréktámasz mellett is lehet pongyolán ülni. Végül kinek ez, kinek az válik be. De mindenképpen van egy szokási periódus.
Persze, akarni kell a használatát, ez sem magától működik.
Viszont annyira röhejes, hogy még véletlenül sem kapni olyan széket aminek dönthető lenne az ülőlapja előre. Mindenki csak rágányolja ezt a pótlékot, az meg eszükbe se jut, hogy az asztallaptól így kb 5 centivel magasabbra kerüknek. Mi lesz? Bingó! Rágörnyed az asztallapra, hogy írni tudjon. Zseniális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!