Téli időszakban kézszárazság elleni krém?
Főként személyes tapasztalatokon alapuló termékajánlásokat szeretnék kapni, ha megoldható.
Gondolom jó néhány embert érint ez a probléma, ami engem is. Mégpedig az, hogy a téli mínuszokban a kezem kirepedezik, kiszárad, és durvább napokon a repedések mentén be is vérzik a kézfejemen a bőr.
Valakinek van valami bevált praktikája, tud ajánlani valami kézkrémet, kézmosáshoz szappant, vagy valamit, ami csillapítja/megszünteti a problémát?
Egyébként a melegebb (kb. 5 fok feletti) hőmérsékletű napokon semmi baja a kezemnek, csak a hideget nem bírja.
Kesztyű nem megoldás, egyrészt nem szeretek hordani, másrészt tavaly kipróbáltam, nem sokat segített.
Előre is köszönöm a segítséget!
én is szeretem ilyenkor a kek niveát, de igazán semmi nem volt jó, nekem is véresre képes repedezni.
gyógyszertárban is vette bőrgyógyász által felírt méreg drága pici tégelyes krémet, nem emlékszem már a nevére, de 8000 forint volt és nem is használt...
vettem olyat amit a gyógyszertárban kevertek, az jobb volt. ennek el sem tudtam olvasni a nevét a dobozon, csak mondtam a gyógyszerésznek, hogy a kezemre szeretnék krémet.
amikor véresre reped, akkor egy éjszakára sudocream-el bekenem, az reggelre szépen rendbehozza, de attól még száraz marad.
szoktam használni The Body Shop-os body buttert, az elég sűrű, kicsit zsíros, mégis viszonylag gyorsan beszívódik, igaz borsos az ára, de elég kevés kell belőle egyszerre. egy próbát lehet megérne neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!