Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kiálló farokcsont? Mit lehet...

Kiálló farokcsont? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és az elmúlt egy-két hónapban észrevettem, hogy elég durván kiáll a farokcsontom. konkrétan a fenekem fölött vagy még egy domb. azelőtt teljesen biztos, hogy nem volt ilyen. nem fáj, nem érte ütés vagy sérülés, nem miért alakulhatott ki. vékony vagyok, de nem fogytam, ez sem lehet az oka. ahol kiáll a farokcsont, ott el is sötétedett a bőr. nagyon zavaróan néz ki!!!! nem tudom mit, tegyek, kihez menjek, de a legjobban attól félek, hogy ez örökre így marad.. főleg, mert nem is nagyon találok erről semmit, maximum szülés után, de én természetesen nem szültem még. nagyon félek hogy mindig ilyen lesz.. valakinek volt már hasonló helyzete? szerintetek lehet ezzel kezdeni valamit?
2018. dec. 13. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem egyszer begyulladt a kenyelmetlen szeken valo hosszu ulestol. de ha nem faj akkor nem ez a dologban, vagy meg csak most kezd gyulladni befele. menj el dokihoz ha meg vagy gyozodve arrol hogy eddig nem ilyen volt. biztos ami biztos. nem hinnem egyebkent hogy komoly lenne. en anno kenocsot kaptam a gyulladasra es fajdalmasan de rendbevagta :)
2018. dec. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!