Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Befolyásolhatja az izgulás az...

Befolyásolhatja az izgulás az EKG és szívultrahang eredményét?

Figyelt kérdés
Én tutira izgulni fogok, és nem tudok megnyugodni. Ez lehet, hogy befolyásolja az eredményt?
2010. jún. 27. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Még jó hogy befolyásolja. Mit hittél? :)
2010. jún. 27. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Aha.
2010. jún. 27. 18:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem emiatt felírhatnak-e olyan gyógyszert, ami pl szapora szívverésre van. Általában nem magas a pulzusom, csak ha izgulok.
2010. jún. 27. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a pulzusszám lesz magasabb. Ezt az orvosok mindig beszámítják. Úgy, hogy nem befolyásolja az eredményt.
2010. jún. 27. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De mond nyugodtan az asszisztensnek mert akkor megvárják amíg lenyugszol. Amugy nem kell izgulni.
2010. jún. 27. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát azt várhatják, amíg lenyugszom :D Sajnos nem megy, sehogy sem tudom magam rábeszélni :( Hiába tudom, hogy ez nem fáj, meg minden. Attól tartok, hogy találnak valami betegséget és akkor mi lesz...
2010. jún. 27. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. Valójában pszichésen kezd szaporán verni a szíved, mert már előre stresszelsz, hogy nehogy valamit találjanak. Mond meg az orvosnak, hogy félsz a betegségektől és másképp fogja nézni a dolgokat. Ha nincs semmi bajod nem írnak fel,gyógyszert de ha úgy látja az orvos,ad valami enyhe nyugtatót, hogy megnyugodj. Egyébként a betegségtől való félelem egy idő múlva krónikussá válhat és tényleg depressziós leszel miatta.
2010. jún. 28. 08:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki! Túlestem rajta, nem volt semmi gond szerencsére. :)
2010. jún. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!