Befolyásolhatja az izgulás az EKG és szívultrahang eredményét?
Figyelt kérdés
Én tutira izgulni fogok, és nem tudok megnyugodni. Ez lehet, hogy befolyásolja az eredményt?2010. jún. 27. 18:05
1/8 anonim válasza:
Még jó hogy befolyásolja. Mit hittél? :)
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem emiatt felírhatnak-e olyan gyógyszert, ami pl szapora szívverésre van. Általában nem magas a pulzusom, csak ha izgulok.
2010. jún. 27. 18:12
4/8 anonim válasza:
Csak a pulzusszám lesz magasabb. Ezt az orvosok mindig beszámítják. Úgy, hogy nem befolyásolja az eredményt.
5/8 anonim válasza:
Igen. De mond nyugodtan az asszisztensnek mert akkor megvárják amíg lenyugszol. Amugy nem kell izgulni.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát azt várhatják, amíg lenyugszom :D Sajnos nem megy, sehogy sem tudom magam rábeszélni :( Hiába tudom, hogy ez nem fáj, meg minden. Attól tartok, hogy találnak valami betegséget és akkor mi lesz...
2010. jún. 27. 18:14
7/8 anonim válasza:
Szia. Valójában pszichésen kezd szaporán verni a szíved, mert már előre stresszelsz, hogy nehogy valamit találjanak. Mond meg az orvosnak, hogy félsz a betegségektől és másképp fogja nézni a dolgokat. Ha nincs semmi bajod nem írnak fel,gyógyszert de ha úgy látja az orvos,ad valami enyhe nyugtatót, hogy megnyugodj. Egyébként a betegségtől való félelem egy idő múlva krónikussá válhat és tényleg depressziós leszel miatta.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki! Túlestem rajta, nem volt semmi gond szerencsére. :)
2010. jún. 29. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!