Verzo vegbelnyilas. Mitol?
Figyelt kérdés
Nem nagyon verzik, csak ilyen pontokban. Par napja mar viszketest tapasztaltam, most mar inkabb faj ha hozzaer a wc papir es bizony verzik is. Szerintem sebes lehet, mivel reggel verzett, aztan delutan nem, de most este miutan hasznaltam a nagydolog utan a wcpapirt megint verezni kezdett. Mitol lehet? Ez aranyer? Es mit lehet vele kezdeni? Tudom orvos tanacsoltok, de ilyen kellemetlen dologgal nem szivesen mennek orvoshoz foleg ferfi letemre.2018. dec. 8. 22:51
1/3 A kérdező kommentje:
Rendesen tisztalkodom mindennap, ha esetleg ilyesmi felmerulne.
2018. dec. 8. 22:51
2/3 anonim válasza:
Ez nem aranyér, és nem is futnék veleorvoshoz. Ha élénkpiros a vér akkor csak felszíni dolog, előfordul, általában pár nap alatt elmúlik, lehet picit berepedt a bőr, gyógyulgat, de azért még vérezhet nagydolog után.. Addig is használj nedvestörlőt.
3/3 anonim válasza:
De bizony,ez aranyér,kedves előző válaszoló! Tipikus tünet a viszketés,és a vérezgetés.
Nem kell azonnal orvos. Reparon kell, vagy Sperti kenőcs. De a legjobb a Reparon kúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!