Használt injekciós tűt hol tudok leadni Győrben?
Figyelt kérdés
Gyógyszertár, háziorvos nem foglalkozik ilyenekkel, veszélyes hulladéknak számít, így sima szemétbe nem dobható, akkor mégis hova lehet vinni?2018. dec. 4. 22:39
1/5 anonim válasza:
még lehet hogy sehol....
"A rendelet alapján a járó-, illetve a fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónak, a rendelőintézeteknek, kórházaknak a lakosságnál képződő hulladékká vált injekciós tű, fecskendő, infúziós szerelék átvételét, gyűjtését, elszállítását és kezelését biztosító rendszert 2019. február 12-ig kell kialakítani."
Februártól viszont kötelességük lesz
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni, köszönöm szépen az infót :)
2018. dec. 4. 23:05
3/5 anonim válasza:
Győr közelében lakom, érdekelne hogy megoldódott-e a probléma? Két éve gyűjtögetem a tűimet, engem is érdekelne hogy hol lehet leadni.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
A háziorvos nem tudott (nem akart) segíteni, a Győri Szent Imre rendelőben szintén nem tudtak semmit mondani , illetve mindenütt a kukát ajánlották. Vérhígítós fecskendő tűvel 90 darab és ezernyi inzulinos tűm van összegyűjtve. Az inzulinos fecskendőket már kidobtam 200 darabot. Kíváncsian várom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!