Lehetséges, hogy a belélegzett gőz káros volt?
Figyelt kérdés
Lepedőket készültem 60 fokon mosni, azonban hamarabb elindítottam, de gyorsan cselekedtem, benyomtam a pause gombot addig beleöntöttem a mosóport+öblítot, és ismét elindítottam. Miután végzett és kinyitottam, szinte füst jött ki, vagy pára, csak füstre hasonlított. Plusz büdös volt, lehet túlmelegedett? Félek hogy kipárologtak toxikus anyagok, vagy valamit belélegezhettem, mert nekem aminek szaga is van az mérgező. Mit gondoltok?2018. dec. 4. 19:42
1/1 anonim válasza:
Nyilván ragadott magával mosószert is az a sok csepp, ami a gőzzel távozott, de rád feltehetően semmiféle hosszabb távon káros hatása nem várható. Ilyenek belégzésekor amúgy is a szervezet reakciója az, hogy hirtelen leáll a belégzés, tehát több anyagot nem szív be az ember, utána meg köhögéssel eltávolítja magából és legfeljebb köhög még egy darabig és kiköhögi a légutak nyálkahártyájának felületén levő váladékot a belégzett anyagokkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!