Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Áttétes rák ellen Dr. Fachet...

Manócska1 kérdése:

Áttétes rák ellen Dr. Fachet gyógygomba? Vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés
rák,áttétek,ellen,gomba

2018. dec. 4. 18:27
1 2
 11/15 Vividgirl válasza:
0%

Biztos mindenki orvosi végzettségű itt, mert nagyon határozottan mondják az "okosat". Ja, nem :). Mert akkor harmadéven az orvosin tanított volna, vagy tanultál volna a tankönyvéből immunológiát. Akkor talán tudnád,miről beszélsz. Utána kéne olvasni! Prof. Dr. Fachet József immunológus rákkutató évtizedes kutató munkájának eredménye a gyógygombák hatásmechanizmusának kikutatása. Ha nem hiszel benne akkor is használ, mert tény, ha értesz latinul és angolul a tudományos szövegek elérhetőek számos helyen,de pl. MTA-n is. Számos egyetem elismerte, pl. Rockeffeller, Harvard, Stampford, Yale... Rengeteg beteg meggyógyult tőle. Függ a ráktípusától és a stádiumtól is, hogy kinek mennyire használ, de biztos, hogy használ. Mert bizonyított tény. Nyilván a végstádiumból nehéz a visszaút, de sokan nyernek még akkor is jó pár hónapot és jobb életminőséget.

Varga meg egy közgazdász,ő csak lenyúlta a proftól az egészet. Ha nyerészkedés akkor igen, ő azt csinálja, milliárdos más munkáján és ajánlja mindenre...

2022. febr. 3. 14:58
 12/15 A kérdező kommentje:
utolsó,köszönöm de sajnos már anyumon nem segít semmi :( 4. éve elhunyt .8
2022. febr. 4. 10:31
 13/15 anonim válasza:
Nekem is áttétes anyukám, mi is most vettük meg utolsó remény képpen❤️ Nagyon nehéz időszak ez, én megértem, hogy próbáltatok ti is mindenbe kapaszkodni😞
2023. jan. 31. 13:37
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as. sajnálom. remélem használni fog anyukádnak :(
2023. febr. 2. 15:35
 15/15 anonim válasza:
Sziasztok! Énis hasonló cipőben járok anyukámmal, ő áttétes, érdekelne hogy mi a tapasztalat a gombáról, illetve a CBD olajról ha valaki használta már
2023. febr. 21. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!