Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A lányom biztostűket szúrt a...

A lányom biztostűket szúrt a fülébe fülbevalónak! Lehet tőle baja?

Figyelt kérdés
Most ért haza,hulla részegen és az alap fülbevaló mellett két biztostű volt a fülében mindkét oldalt.Azt mondta kifőzték,áttörölték 70% alkohollal és úgy szúrták.Valami koncerten volt a punk barátaival.Az már biztos hogy a nyár hátralévő részét itthon fogja tölteni!
2010. jún. 27. 03:59
 1/9 anonim válasza:
Hát ez személy függő! Ha allergiás a cuccra akkor igen! Ugyanakkor az ilyen lövéseknél (piercing, vagy fülbelövés) nem árt fertőtleníteni esetleg jódal vagy bármi mással! De nem kell megijedni, valószínű hogy nem lesz baja!! Ha lesz, akkor az első hogy begyullad a füle! Na ebben az esetben vagy szól majd és kivetetik azonnal a füléből majd orvoshoz rángatják a lányukat, vagy egijed és kiveszi magától! Mindenesetre aggodalmora semmi ok! A kislánynak nem fog leesni a füle!!!:)
2010. jún. 27. 04:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Most már legalább nagyjából nyugodtan indulok el dolgozni.
2010. jún. 27. 05:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem két fülbevalóm van a bal fülemben, mind a kettőt itthon tűvel csináltuk. Hamar begyógyult semmi bajom nincs tőle. Szóval a kérdésedre az a válaszom, hogy nyugodj meg semmi baja nem lesz a lányodnak. Viszont ezzel a mondattal -> "Az már biztos hogy a nyár hátralévő részét itthon fogja tölteni!" teljes mértékben igazad van, figyelj rá egy kicsit addig amíg tudsz. Hány éves amúgy?

19f

2010. jún. 27. 06:27
 4/9 A kérdező kommentje:
15 éves lesz októberben.Eddig is voltak zűrös ügyei,de még bíztam benne.Nagyon féltem,egyetlen gyermekem.Nem is értem mi az oka hogy ilyen lázadó lett tinédzser korára.
2010. jún. 27. 06:35
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet baja, ha jól elfertőződik :S
2010. jún. 27. 06:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha igaz, hogy annyira fertőtlenítették, amennyire írtad, nagy baj nem lehet. Még mindig begyulladhat a sampontól, szappantól, szennyeződésektől, de az pont annyi, mint a normál fülbevaló belövéseknél. Aggodalomra - legalábbis ami az új "fülbevalókat" illeti - semmi ok. Tartsátok tisztán, naponta törlje át tiszta, gyógyszertári alkohollal és rendben lesz.

De - ne haragudj meg, hogy eltérek a kérdésedtől - ha 15 évesen már hullarészegen jön haza és korábbi problémák is voltak vele, én bizony a Nevelési Tanácsadóhoz fordulnék, mielőtt nagyobb baj lenne. Nem szégyen, ingyen van, mi már kétszer is kértünk tőlük tanácsot a 8 éves fiunk neveléséhez és rengeteget segítettek. Kamasz lázadás ide vagy oda, nem normális, ha 15 évesen már lerészegedik a bulikban. Kemény világban élünk, sajnos több rossz hatás éri a gyerekeket mint jó.

2010. jún. 27. 07:38
 7/9 A kérdező kommentje:
07:38-as megfogadom a tanácsod!Én már úgy néz ki nem bírok vele.Hála az égnek közel dolgozom a lakásunkhoz és a főnököm megengedte hogy 9 körül ránézzek.Remélem nem lesz nagyon rosszul szegénykém.
2010. jún. 27. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem akkoriban 10 lyukat biztostűvel szúrtunk ki,nem fertőződött el,perzse ez embertől függ,szervezettől,

még mindig meg vannak a lyukak,persze azóta egy fülbe valóm sincs:)

2010. jún. 27. 09:16
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem fertőtlenítette megfelelően a folyamat előtt akkor lehet, de nem nagy esély van rá..
2010. jún. 28. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!