A lányom biztostűket szúrt a fülébe fülbevalónak! Lehet tőle baja?
Nekem két fülbevalóm van a bal fülemben, mind a kettőt itthon tűvel csináltuk. Hamar begyógyult semmi bajom nincs tőle. Szóval a kérdésedre az a válaszom, hogy nyugodj meg semmi baja nem lesz a lányodnak. Viszont ezzel a mondattal -> "Az már biztos hogy a nyár hátralévő részét itthon fogja tölteni!" teljes mértékben igazad van, figyelj rá egy kicsit addig amíg tudsz. Hány éves amúgy?
19f
Ha igaz, hogy annyira fertőtlenítették, amennyire írtad, nagy baj nem lehet. Még mindig begyulladhat a sampontól, szappantól, szennyeződésektől, de az pont annyi, mint a normál fülbevaló belövéseknél. Aggodalomra - legalábbis ami az új "fülbevalókat" illeti - semmi ok. Tartsátok tisztán, naponta törlje át tiszta, gyógyszertári alkohollal és rendben lesz.
De - ne haragudj meg, hogy eltérek a kérdésedtől - ha 15 évesen már hullarészegen jön haza és korábbi problémák is voltak vele, én bizony a Nevelési Tanácsadóhoz fordulnék, mielőtt nagyobb baj lenne. Nem szégyen, ingyen van, mi már kétszer is kértünk tőlük tanácsot a 8 éves fiunk neveléséhez és rengeteget segítettek. Kamasz lázadás ide vagy oda, nem normális, ha 15 évesen már lerészegedik a bulikban. Kemény világban élünk, sajnos több rossz hatás éri a gyerekeket mint jó.
nekem akkoriban 10 lyukat biztostűvel szúrtunk ki,nem fertőződött el,perzse ez embertől függ,szervezettől,
még mindig meg vannak a lyukak,persze azóta egy fülbe valóm sincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!