Mik olyan ‘jo’ etel kombinaciok amiktol 1-2 napos hasmenest, vagy gyomorrontast lehet kapni? SURGOS!
Hétfőig még van időd a tanulásra .Nem gondolom hogy az elmúlt 5 napban annyi anyagot vettetek ,hogy ezt egy 2 es erejéig nem lehetne megtanulni .
Jah,hogy előzőleg sem tanultál,itt kezdődik a probléma .
Most 1 másik betegséggel még tetézni szeretnéd is .
Még nem a nyári szünet következik,csak a téli ! D
Menjél vissza hétfőn a dokihoz, "kontrollra" és mondhatsz neki olyat, amitől arra a napra még kiír akár. Amúgy egy egész vasárnap bőven elég a megtanulására, legalább adj bele energiát és lehet a tanár ad neked haladékot (mi anno kaptunk, betegség miatt, mert pótolni ia kellett sokat).
Csak persze egyszerűbb itt panaszkodni és butaságokat kitalálni, mint a könyvet a kezedbe venni.
Vigyázz, ha betegségre most összezabálaz dolgokat, sokkal rosszabbul járhatsz, mint egy egyessel.
De minek neked valós gyomorrontás és hasmenés, ha azt be is lehet hazudni? Vagy ott áll valaki melletted budin, ellenőrízni?
Hát ebben az esetben, ami hatásos lehet, az a tejes kóla .Ha az nem válna be, akkor a másnapos macskakaja szerintem biztos hatásos lesz, bár én még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!