Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvajárásról lehet szó?

Alvajárásról lehet szó?

Figyelt kérdés
Hajnalban valamikor arra keltem (vagyis ennyi emlékem van), hogy ülök az ágyban, és keresem a vizemet. A szobatársam kérdezte, hogy rosszul vagyok-e, amit nem is értettem, szoktam alvásból felkelve inni. Érdekelt, miért kérdezhette ezt, így megkérdeztem most. Kiderült, hogy hajnalban egyszer arra kelt, hogy ülök az ágy szélén összegubózva, fogom a fejem, mély levegőket veszek. Nem válaszoltam neki, azt hitte, rosszul vagyok (később pedig ezért iszom). Most kiderült, hogy elvileg a többiek azt is hallották, amint valaki belülről nyitja az ajtót (valószínűleg én). Esélyes, hogy alvajártam hajnalban, vagy esetleg más? Köszönöm válaszaitokat!
2018. nov. 28. 21:44
 1/1 Drazicc ***** válasza:
Esélyes igen, bár ennek biztos vannak fokozatai. Nekem is előfordult, hogy arra keltem, hogy keresek valamit, és anyám meg kérdezi, hogy mit keresek mert felkelt rá. De gondolom ez nagyon rövid időintervallum volt onnantól kezdve, hogy kikeltem az ágyból. Olyat is hallottam,hogy valaki rendesen bevásárolt a boltban úgy, hogy közben aludt.
2018. nov. 28. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!