Mit lehet tenni a pattanások ellen?
Szia,
Használj neogranormon kenőcsöt, az segíti a seb gyógyulását, szóval hamarabb elmúlnak.
Moss minden nap többször arcot, az ágynemüdet is cseréld gyakrabban, és NE tapogasd/nyomkodd az arcod!
Üdv egy 17 éves.
Kedves Mindenki!
Én két évig kerestem a megoldást, és megtaláltam.Mindenféle kence ficét, arctisztítót,maszkot,teafaolajt kipróbáltam de egyik se segített igazán. Szóval lényeghez térve, nekem nagyon durván eltűntette a pattánasaimat, nyílván nem az összeset, de gyorsan eltűnnek, és megelőzi kialakulásukat, persze nem tűnik el az összes ilyen navyon aprók,mert tinik vagyunk de sokat segít.
Először is spiritus salicylatus-al letörlöm az arcom, majd ásványvízbe áztatott vattakoronggol pár percig az arcomat tisztogatom. Megszárad és utáni Bioderma Sébium Global-al bekenem az arcom. Nyilván emellett egészségesebben kell étkezni,sportolni és kevésbé idegeskedni, tény iskola mellett nehéz nem az lenni. Remélem ez segít nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!