Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hova menjek szerintetek?

Hova menjek szerintetek?

Figyelt kérdés

valószínűleg bakteriális fertőzésem van,mert fehéres-sárgás folyásom van,és nagyon erős,kellemetlen szaga van.Már egy pár éve tart,de van hogy több hónapig semmi,utána megint előjön,és akkor több hónapig.Menzesz előtt több szokott lenni,menzesz után szinte semmi.Eddig nagyon féltem,és még most is félek a nőgyógyásztól,de már muszáj elmennem.

1.Hova érdemesebb mennem?Gyerek nőgyógyászat vagy felnőtt?Szeretnék hamar túlesni ezen a vizsgálaton.És jobb lenne ha női orvos lenne,ami a gyerek nőgyógy.-on több,de tudom,hogy ezt úgyse én választom meg sajnos.

2.Miből fog állni a vizsgálat?Mit fog csinálni?Mit fog kérdezni?

Egyszer már voltam,kb.9 évesen,akkor vmi gombás fertőzésem volt,és hát nem volt túl jó,szerintem ezért félek ennyire tőle,de amit muszáj,azt muszáj.

16/L

2010. jún. 25. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szólj édesanyádnak elsőkörben, mondd el ugyanezeket, tudom, hogy kínos, de muszáj, ahogy te is írtad. Amúgy, mivel szabad orvosválasztás van, ezért megteheted, hogy ahhoz a dokihoz mész, akit magad választassz. Én is mindig nő nőgyógyászhoz járok, ráadásul elég soknál voltam. A tapasztalatom az, hogy az SZTK-ban kutyamódra bánnak veled, nem vizsgálnak meg rendesen, sokat kell várni, és egyébként sem érdekli őket különösebben a problémád. A maszek ennek a tökéletes ellentéte, de az drága, és azok se mind olyan lelkiismeretesek. Szerintem gyerek-nőgyógyászt keressetek, azok talán még rendesebbek, hiszen kisebbekkel foglalkoznak.

Ha szűz vagy, akkor nem fog kacsát használni, ha nem vagy az, akkor igen. Az egy ilyen fém terpesztő eszköz, hogy belásson. Kenetet fog venni egy hurkapálcika nagyságú eszközzel, ami nem kellemes, de nem is fáj. Aztán lehet, hogy kézileg is kitapintja a szerveid. Lehet, hogy ultrahangra is elküld. Ez mind nem fáj, csak épp nem is jó:( Megkérdi hogy voltál-e fiúval, ha igen védekeztetek-e, mivel; mióta van mensid, mióta van ez a nyavalyád, lett-e kezelve, ilyenek.

Hát minden esetre bátorság, és jobbulást!

2010. jún. 25. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!