Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki kell fizetnem az árát?

Ki kell fizetnem az árát?

Figyelt kérdés

Előjegyeztek stapedoktómia műtétre, mert ugye aláírtam, hogy vállalom, és most kérnem kéne beutalót házi orvostól.Ha nem teszem, akkor 30%-át ki kell fizetni a műtétnek.Arról nem látok semmit, hogy alapból mennyibe kerül, de igazából én lefújnám az egészet.Nem mennék el, és nem tudom, hogy van erre lehetőség.Kifizettethetik velem az egészet?Mit javasoltok, mert semmiféleképpen nem mennék el, mivel közbe jött valami, meg valahogy elfogadtam azt, hogy csak egyik oldalt hallok.

24/L

2018. nov. 9. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom a választ, de szerintem gondold át még egyszer. Fiatal vagy még, biztos jobb lenne, ha rendesen hallanál mindkét oldalon. A műtétet pedig el lehet halasztani, jelezd az intézménynek, hogy közbejött valami a most megbeszélt időpontra, így kérsz egy másikat.
2018. nov. 9. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod már műtetni magad,mondja le az előjegyzést .

Nem fogják kérdezni az okát sem .De ezt ne előtte való napon tedd meg .

2018. nov. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!