Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől ilyen szagos a talpam?

Mitől ilyen szagos a talpam?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy vagy két hónapja kezdődött, előtte egyszer sem fordult elő hasonló. Mások szerencsére még nem mondták, de engem nagyon zavar.

Annyi biztos, hogy nem gombás és nincs rajta semmi kívülről látható elváltozás, izzadós típus se vagyok.

Ha cipőt veszek fel, akkor nem jelentkezik, a lábam se büdös, a cipőn se érződik semmi. Viszont, ha csak az otthoni papucsomban vagyok mezítláb, akkor valami rémes. Pedig minden este jó alaposan, szappanosan lemosom, letörlöm fürdéskor magát a papucsot is mosószeres szivaccsal. Kiszálláskor szárazra törlöm a talpam, így azt se lehet mondani, hogy amiatt van, hogy vizes lábbal húzom vissza a papucsot.

Most legutóbb fürdés után engedtem külön vizet, lemostam a lábam újra, a papucsot szintén, erre száradás után megint ugyanaz van.

Mitől van ez/mivel szüntethetném meg :s

17/L

2018. nov. 8. 23:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
Kérdező, megoldott a probléma?
2018. nov. 11. 15:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Légy otthon teljesen mezítláb, ne papucsban. Egészségesebb mint papucsban :)
2018. nov. 12. 02:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Főleg a hideg járólapon.
2018. nov. 12. 07:47
 14/17 anonim válasza:
Meg van az égő érzés?
2018. nov. 12. 22:51
 15/17 anonim válasza:
Megoldott a probléma?
2018. nov. 15. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
11-es és 15-ös. Hányszor kérdezed még meg azt, hogy megoldódott a probléma?
2018. nov. 16. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia, próbáld ki ezeket, én mondjuk fiú vagyok, de ezeket próbáld, nálam beszoktak válni., anyukám is ezeket használja, neki erős lábszaga szokott lenni munka után, de ő is használja a praktikákat mint én.:}

1. használj 48.órás dezodort, mielőtt zoknit veszel, fújd be a lábad, illetve a cipő belsejét..

2. használj szódabikarbónás v ecetes víz áztatást..

3. vegyél bőrcipőt.

25/F

2018. nov. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!