Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erős hónapok óta tartó rektáli...

Erős hónapok óta tartó rektális vérzés mitől lehet? (Lent)

Figyelt kérdés
Roviden: honapok ota megy. Elmentem orvoshoz. Megnezett, akkor sebbre gyanakodott. Szedtem ra kupot es elmult 1-2 hetre majd vissza jott. Munkam miatt nem tudtam elmenni orvoshoz. Viszont mar sok. Eleve nagyon verzik. Nem pecsetelo, hanem eros sok ver. Tobbnyire elenk piros folyos ver egy keves alvadtal. Nyalkaszeruseg is van a szekleten. A szeklet nem fekete. Csak szekleleskor jelentkezik. Azt hiszem szelesebb is lettem a problema ota. Elnezest az egyszeru kifejezesekert es fogalmazasert, csak probalok egyertelmu lenni. 23 eves ferfi vagyok. Lassan 4-5 honapja minden szekleles utan van. Mas jel nincs. Se fogyas se szorulas vagy hasmenes. Se hasi fajdalom stb. Oszinten a raktol felek nagyon. Elfogok menni orvoshoz, csak nem olyan egyszeru es mar az internet termeszetesen "megijesztett". Minden annyira a rakra utal... Persze lehet mas is. Volt mar valakinek ilyen eros verzese? Nem cseppek... Konkretan szinte folyik. Az egeaz wc-csesze veres kb. Persze nem utoer szintu de nah..
2018. nov. 3. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pár hétig esténként igyál egy dl szenna teát. Ez fellazítja annyira a székleted, hogy reggel sokkal könnyebb lesz az ürítés, és nem sérti fel az éppen gyógyulófélben lévő sebet. Lefekvés előtt igyad, és akkor reggelre meg is lesz a hatása. Nem kell sokat inni, tényleg elég az 1 dl, a sok már meghajtana. Amíg nem jön helyre a hátsó fertály, addig igyad. És természetesen keress fel megint orvost, ha már ennyire vérzel, akkor azt nem lehet tisztán házpraktikákkal kezelni.Jobbulást.
2018. nov. 4. 08:31
 12/14 gömbicica ***** válasza:
sikerült bejutnod dokihoz?
2018. nov. 5. 12:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, koazonom lerdesed. Elmeletileg fertozes ami gyulladast okozott.
2018. nov. 6. 11:24
 14/14 gömbicica ***** válasza:

háááát! "...fertőzés, ami gyulladást okozott." :( :(

ilyen tünetekkel, mint alább visszamásoltam, ennyivel elintéztek? :(

"..Eleve nagyon verzik. Nem pecsetelo, hanem eros sok ver. Tobbnyire elenk piros folyos ver egy keves alvadtal...."

mielőbbi jobbulást kivánok! De ha a panaszok továbbra is fennállnak, menj másik orvoshoz.

Mondjuk ennyi vérvesztés mellett, csak gyulladásra utaló # volt a vérképben?

nagyon figyelj oda magadra!!!

2018. nov. 9. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!