Most vettem be egy fejfájás-csillapítót, este ihatok rá?
Figyelt kérdés
Nagyon fájt a fejem. Nálunk üveges algopyrin szokott lenni, kórházban szoktak ilyet használni. Nem ittam meg az egészet, csak a felét, amit vízzel bekevertem, mert rájöttem, hogy este megyek bulizni. 8-9 körül fogok menni, akkor már ihatok rá vagy inkább hanyagoljam az alkoholt?2018. nov. 2. 13:39
2/2 anonim válasza:
Arany drága bogaram! A fejed azért fájt, mert dehidratált vagy. Nem iszol eleget. Ha bulizni mész, és piálni kezdesz, az további vízhajtást eredményez. Azon spekulálj tehát, hogy FOLYADÉKOT, vizet igyál, ne szeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!