Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi ez a szájban egy rés,...

Mi ez a szájban egy rés, ahova beleragad az étel és szájszagot okoz?

Figyelt kérdés
Régebben voltam orvosnál, hogy néha kellemetlen szájszagom van. Sok mindent próbáltam, fogorvosnál is jártam, de visszatért ez e kellemetlenség. Nemrég jöttem rá, honnan ered a szag. Próbálom körbeírni a helyet. A bal oldal szájpadlásnál, a fogak mögött, ahol kezdődik már a torok, nem tudom mennyire érthető a hely, ott van egy rés. Elég fura, mert sose vettem észre. Most nemrég olyan fura volt ott mintha megakadt volna valami, de nem láttam semmit, majd világítva közelebbről fedeztem fel a rést, ahol be volt ragadva egy kajamaradék, ami már tudjátok hát már bebüdösödik. Nagyon nehezen tudtam kipiszkálni mert egy jó nagy ujjnyi adag volt, ilyen fehér és pontosan ez az a kellemetlen szag ami belőle áradt, ezt éreztem mindig. És hetente ellenőrzöm és mindig beleragad oda.Elég kellemetlen az egész, kényes is vagyok ilyennel orvoshoz menni :( Nem tudom mi az a rés, hogy mindenkinél van-e, vagy hogy mit lehetne tenni, mert nem könnyű kiszedni onnan a maradékot. Tudom fura kérdés, de nem tudja valaki mi lehet az, vagy tud valami hasonló dologról és hogy hogy nevezik ezt?

2018. okt. 31. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Az, amit kipiszkáltál, mandulakő volt szerintem.
2018. okt. 31. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet butaság, de sose hallottam róla. Utánanézek köszi.
2018. okt. 31. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mandulakő, idegen néven detrius. Szerencsés vagy, ha eléred és ki tudod piszkálni. Végleges megoldást csak a mandulák eltávolítása szokta jelenteni.
2018. okt. 31. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Orr- fül gégészetre menj el! Lehet valami alkati sajátosság okozza, de inkább én is a manduládra gondolok.
2018. okt. 31. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert orvos sose gondolt erre :( De ezzel nem nagyon lehet mit csinálni igaz? Manduláimat nem vetetem ki, teljesen jók és kellenek is.
2018. okt. 31. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Uristen nem tudom hogy jutottam el ide tök régi kérdés, de soha nem hittem valaki más is elgondolkozott már ezen :D Sosem tudtam mi az de én is elérem a nyelvemmel és kipiszkálom ha van.
2020. júl. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!