Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől nőtt a számba egy kis...

Mitől nőtt a számba egy kis dudor? Mitől van? És mi az?

Figyelt kérdés

Az alsó ajkam belső falára nőtt egy kis keményke dudorodás. Kicsit fehéres volt,mintha genny lenne benne...

Lehet hogy ittam vlki után és azért?

2010. jún. 24. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
sok minden lehet,herpesz kiszáradás vagy vagy kicsattant.
2010. jún. 24. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha fáj ( olyan csípős érzéssel), akkor afta is lehet.
2010. jún. 24. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem is van és ez a szájfertőzés..Más után ettél,ittál..nagyon tud fájni..(csíp)

Glycosept oldattal kenegesd..(sárga folyadék) enyhíti a fájdalmat,és sokkal hamarabb begyógyul...

2010. jún. 24. 16:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem csip, nem fáj, nem csinál semmit. Csak egszerűen ott van és zavar.

Akkor szájfertőzés? Nekem is mndták...Végülis lehet benne valami, mert ittam vagy 3 ember után :S De egy buta kérdés: az csókolózástól is elő jöhet???

2010. jún. 24. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdemes svédcseppel(hígítva)öblögetni.Attól nagyon gyorsan elmúlik!
2010. jún. 24. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a csókolózástól is. Egyébként nekem is volt már, (sőt talán most is van) majd elmúlik magától is :) Csak ne hagyd hogy mások egyenek-igyanak utánad, mert ők is elkaphatják tőled :S
2010. jún. 24. 16:46
 7/9 anonim válasza:
Lehet hogy afta. A gyógyszertárakban árulnak rá ecsetelőt, öblögetőt, vegyél rá. Nekem is sűrűn volt ilyen, és még fájt is, zavart az étkezésben. Azóta naponta kétszer szájvizet használok, és azóta hál'istennek nincs egy sem:-)
2010. jún. 24. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

De ha csak 1 fiúval csókolózom mindig, akkor miért jön elő mégis? :(

2010. jún. 25. 14:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem az aftát képen...Az enyém is olyasmi szinű. de az enyém kifele dudorodó. Régen volt ilyenem is, eltűnt. De ey más ez keményke dudor kifele domborodó, és nem fáj.

Ma már kezd puhulni és eltűnni, tehát szerintem nincs gond, csak most már a kiváncsiság hajt. Lehet ez is az hogy ittam valaki után azért jött elő, de nem olyan mint az afta. Na mindegy, köszi a válaszokat!

2010. jún. 25. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!