Mitől nőtt a számba egy kis dudor? Mitől van? És mi az?
Az alsó ajkam belső falára nőtt egy kis keményke dudorodás. Kicsit fehéres volt,mintha genny lenne benne...
Lehet hogy ittam vlki után és azért?

nekem is van és ez a szájfertőzés..Más után ettél,ittál..nagyon tud fájni..(csíp)
Glycosept oldattal kenegesd..(sárga folyadék) enyhíti a fájdalmat,és sokkal hamarabb begyógyul...
Nem csip, nem fáj, nem csinál semmit. Csak egszerűen ott van és zavar.
Akkor szájfertőzés? Nekem is mndták...Végülis lehet benne valami, mert ittam vagy 3 ember után :S De egy buta kérdés: az csókolózástól is elő jöhet???

Köszi a válaszokat! :)
De ha csak 1 fiúval csókolózom mindig, akkor miért jön elő mégis? :(
Megnéztem az aftát képen...Az enyém is olyasmi szinű. de az enyém kifele dudorodó. Régen volt ilyenem is, eltűnt. De ey más ez keményke dudor kifele domborodó, és nem fáj.
Ma már kezd puhulni és eltűnni, tehát szerintem nincs gond, csak most már a kiváncsiság hajt. Lehet ez is az hogy ittam valaki után azért jött elő, de nem olyan mint az afta. Na mindegy, köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!