Hajhullás - merre érdemes indulni vele?
Szia! Patikákban sokszor van ingyenes fejbőr vizsgálat,esetleg azt megpróbálhatnád. Vagy egy rossz fog is okozhat hajhullást,ezért fogászatra is elmennék a helyedben,valamint nőgyógyászhoz is érdemes lenne bejelentkezned. Ne add fel,gyógyulj még! Minden jót kívánok!
20/L
Szia!
Rendben, köszönöm, bejelentkezek először a fogászatra, hátha csak annyi lenne a probléma. Bár ha valamilyen gyulladásom lenne, úgy tudom, hogy az a vérképből megállapítható lett volna, bár ebben sem vagyok biztos. Az orvosok meg szokás szerint semmit sem mondanak :/
Azt mondják, lehet genetikai, mer sok embernek kezd el huszonévesen hullani a haja...
Jòdizotòpos kezelésem volt, kemo nem. A szűk csalàdban senki nem hajhullòs, a 60 körüli szülők sem. A nagyszülőket nem ismertem.
Az étkezésemre figyelek, a vas szintem rendben, fehérjével sem hiszem, h gond lenne.
Egy biztos, patikai hajvizsgálatra teljesen felesleges elmenni. Mindenkinek ugyanazt a terméket akarják eladni. Nagy hókusz-pókusz, hogy látod a képernyőn a hajszálaidat kinagyítva....
Sajnos a fogászati gyulladást csak ritkán lehet vérképből megállapítani. Ha nő vagy -nem írtad :) nőgyógyászati és a vele kapcsolatos hormonszintek vizsgálata sem ártana. Forcapil kapszula és Varga hullás elleni hajcsepp az általános hajhulláson szokott segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!