Gyakran arra az érzésre ébredek hogy zuhanok vagy esek le felé, illetve zsibbad a kézfejem?
Figyelt kérdés
Valaki esetleg tapasztalt hasonlót? Már kezd idegesíteni.
28N
2018. okt. 16. 21:51
1/5 anonim válasza:
A zuhanás főleg elalvásnál gyakori. A karjaimat meg rendszeresen elfekszem, és elzsibbad. Ilyenkor muszáj átfordulnom a másik oldalra, hogy ismét beinduljon a rendes keringés a karjaimban.
2/5 anonim válasza:
Én is sokszor akkor éreztem zuhanást, mikor már majdnem elaludtam. Reggelre meg néha úgy beáll a vállam, hogy a nyakamat nem bírom egyik irányba fordítani.
3/5 anonim válasza:
Zuhanás eséskor meg ébredés idegesen...De engem szoktak "kergetni" is,de egyszer sem láttam még ki kerget csak menekülnöm kell és kész.Vannak durvábbak is ,de azt hagyjuk.Én gyógyszert is szedek ezek miatt.
4/5 anonim válasza:
Lehet csak elalszod a karodat. Másik lehetőség, hogy nem jó a párnád, nem támasztja alá a nyakadat megfelelően. Nyaki csigolya is okozhatja a panaszodat. Menj el a reumatológiára, ha a párna váltás nem segít. Anatómiai párnát ajánlom, és nyak- válltornát.
5/5 A kérdező kommentje:
A párna cserét kipróbálom. Ma reggel is arra ébredtem hogy mind két kézfejem, érdekes hogy nem az egész karom, el van zsibbadva. Pedig hátamon feküdtem
2018. okt. 17. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!