Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen vizsgálatokat csinál...

Milyen vizsgálatokat csinál egy neurológus ezeken kívül? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja szinte minden nap fáj a fejem. Eddig nem voltam fejfájós, most meg a gyógyszer se mulasztja el. Házi orvosom szerint a vérnyomásom rendben, labor eredményeim jók, jelenleg az mri eredményemre várok. Voltam neurológusnál is, aki végigkopogtatott, meg be kellett csuknom a szemem és pl meg kellett érintem így az orrom.

2018. okt. 15. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Most így fejből én se tudom teljesen, van egy gén, ami hibás, és trombózishajlamot okoz.

De, hogy melyik, azt meg kéne néznem.

Nekem azért félős, mert a családban sok a trombózis, agyvérzés, infarktus, úgyhogy biztos megnézetem.

2018. okt. 15. 23:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért már így is érthető.
2018. okt. 15. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
2018. okt. 15. 23:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Mri-n nem találtal semmit.
2018. okt. 18. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
A Leiden mutációs genetikai vizsgálatot a Synlab magán laboratóriumban csinálják. Nekem is most készül a lelet 5000 Ft-ba kerül. Megnézik azt, hogy genetikailag mindkét szülőtől örököltél esetleg vérlemezke összecsapódásra hajlamot? Amennyiben igen, akkor kell vérhígító, vagy amit a doki ajánl. Nem gondolnám, hogy nálad ez lenne. Elég vizet iszol? Nem kezdtél el szedni fogamzásgátló hormont? Inzulinrezisztenciát is nézethetsz. Nálam a túl sok édesség evése után, vagy következő napon jön fejfájás.
2018. okt. 18. 13:17
 16/17 A kérdező kommentje:
1,5-2 liter vizet iszom naponta (szerintem ennél többre nincs is szükségem, mert már így is sokat járok pisilni). Nyáron a melegben általában 3-3,5 litert ittam. Nem szedek semmilyen új gyógyszert. Édességből se eszek többet, mint szoktam.
2018. okt. 18. 13:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Most egy másik neurológushoz megyek vissza, mert úgy érzem, hogy az előző nem vett komolyan. Apa mondta, hogy említsem meg, hogy sokat lógatom a fejem. Meg is tettem, viszont hozzátettem azt is, hogy ez a probléma épp egy mozgásban gazdag időszakban kezdődött nyáron. Erre röhögött és annyit mondott, hogy akkor meg meleg volt és mindig rá lehet fogni vmi okot a fejfájásra. Ez akár vicc is lehetett volna, de én nem annak éreztem, ugyanis előtte leállt a kórházi rendszer és majdnem hazaküldött (pedig még volt kb 2 óra a rendelési időből).
2018. okt. 18. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!