Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Piros duzzanat az arcon, volt...

Piros duzzanat az arcon, volt már valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5 hónapja a szemem alatt (járomcsonton) egyik napról a másikra eléggé megdagadt és be is gyulladt. Azt hittem, hogy csak egy pattanás, mert alapvetően folyamatos harcban vagyok velük. Szépen le is lohadt a duzzanat, de nem akar teljesen elmúlni azóta sem. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy volt 2-3 alkalommal, amikor próbáltam kinyomni, de igazából főleg csak vér jött ki, genny minimálisan. Azóta olyan 2 hete nem piszkáltam, nem is igazán látszódna a dudor, ha nem lenne piros. A kérdés lényege az lenne, hogy volt már-e valakinek, hogy egyszerűen magától elmúlt ez (mégha hónapok alatt is) vagy ennyi idő után csak a bőrgyógyász maradt?

2018. okt. 15. 19:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez egy sima furunkulus, esetleg tályog. Ha nem akar sehogyse gyógyulni, mindenképpen mutasd meg orvosnak!
2018. okt. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!