Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden esetben küldenek...

Minden esetben küldenek sms-t, ha véradásnál felhasználták a véred?

Figyelt kérdés
Azt olvastam kb. 1 hét után szokott jönni, én csütörtökön lesz 3 hete, hogy adtam... De elvileg nagyjából 1 hónap után szólnak, ha a komoly gond van, és azért nem használták fel. Erről van valakinek bővebb infója?

2018. okt. 15. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, a legtöbb esetben nem küldenek, mert ez csupán gesztus jellegű dolog így sajnos még nincs teljesen kiépülve a rendszer. Akkor kapsz sms-t ha olyan kórházba szállítják a véred ami olyan szerződésben áll az ovsz-el, hogy ezt meg tudja tenni. Pl alap hozzá a vonalkód olvasós rendszer ami pl egy csomó vidéki kórházban nincs is, mert nem ez alapján tartják nyilván a vérkészletüket.
2018. okt. 27. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Most már minden esetben kapsz SMS-t a felhasználásról. Én is csak néztem, hogy mások mindig kapnak SMS-t, én meg nem, és a következőnél rákédeztem, az volt a baj, hogy 0630 formában volt megadva a telefonszámom. Átírták 3630 formátumra, azóta jön a köszönő SMS.

Ez a bizonyos kórházas téma a legelején volt, amíg tesztelték.

2018. nov. 22. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!