A nospának gyulladáscsökkentő hatása is van, vagy csak görcsoldó?
1-es: vannak itt ám felsőfokú végzettséggel rendelkező egészségügyi dolgozók is, akik akár egyetemen is tanulnak, az orvosokról nem is beszélve.
Kérdező: csak görcsoldó, simaizmok tónusát csökkenti, "ellazítja", tehát akaratunktól függetlenül működő izmokban segíti a relaxációt, ezzel oldja a görcsös fájdalmat, de gyulladáscsökkentő hatása nincs.
"vannak itt ám felsőfokú végzettséggel rendelkező egészségügyi dolgozók is, akik akár egyetemen is tanulnak, az orvosokról nem is beszélve"
Csak képtelenség megállapítani, hogy kik azok. A betegtájékoztató viszont pont arra való, hogy ilyesmiknek utánanézhessen benne bárki. Úgyhogy ha te (mondjuk, esetleg, bár ki tudja) értesz is a témához, akkor is: ne arra buzdítsd a népeket, hogy a gyk-n kérdezősködjenek ilyen ügyekben, hanem irányítsd őket megbízható forráshoz, mert nem tartasz itt ügyeletet éjjel-nappal (de ha mégis, akkor se tudhatja senki, hogy pl. te tényleg tudod-e, hogy mit beszélsz), és ha csak pár hülye jár erre akkor, amikor valaki hasonló kérdést feltesz, beviszik az erdőbe a kérdezőket.
Te most vagy szellemileg vagy erősen korlátolt, vagy valami szexuális frisztáció miatt vagy ilyen beszűkült tudatú. Tipikus apenia dolorosa.
1. Ki buzdított? SENKI.
2. Nem betegséggel kapcsolatos th-as javaslatot adtam, hanem egy kérdésre válaszoltam.
3. Ha nem ilyen kérdéseket lehet feltenni és azokra válaszolni ebben a témakörben, akkor mit gondolaz, miért van?
4. Ha nem ér el a tudatosulásig nálad az a szabály, hogy a kérdésre kell válaszolni ezen az oldalon, akkor miért használod? Bár már így értem a támadó, megkérdőjelező hangnemed, mert ha egy egyszerű szabályzatot nem tudsz értelmezni, nyilván az adott kérdésekre sem tudsz adekvát választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!