Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy soha nem...

Miért van az, hogy soha nem vagyok beteg?

Figyelt kérdés

Jóformán igazából beteg 2-3 éve voltam utoljára, mikor mandulagyulladásom volt és beszélni se tudtam. Azóta mint valami mágia nem vagyok beteg. De annyira nem, hogy két-három év alatt az egyetlen betegségem most volt, az is csak annyi, hogy folyik az orrom. Mert eddig ez se volt. Mikor megakartam úszni egy dogát és mindenféle hülyeséggel próbálkoztam (sós kávé, sós víz, kréta por, minden összezabálása) konkrétan nem, hogy nem hánytam, de még csak rosszul se voltam. Ezek mellett mikor barátnőm egy hatalmasat belerugott a lábamba (véletlen volt, fociztunk) konkrétan ő elesett és fájlalta a lábujjait, én pedig szinte bambán bámultam tovább mert nem fájt. Mi ez? Miért van ez? Valami "betegség" lenne?

Amúgy lány vagyok.

2018. okt. 12. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a szervezeted megkap minden fontos tápanyagot,vitamint, valamint erős az immunrendszered, ezért nem betegszel le könnyen.

Az, hogy neked nem fájt, ami a barátnődnek igen, fájdalomküszöb függő. Volt olyan barátnőm, akinek ha jobban megszorították a kezét, fájt neki, ellenben engem mikor foci közben arcba rúgtak se fájt különösebben.

2018. okt. 12. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
És... Akkor ez most jó? Màrmint akkor minden rendben van velem? A szervezetnek illene néha betegnek lennie nem? Vagy ez most szerencse? Kissé tudatlannak érzem magam most😅
2018. okt. 12. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor még csak iparkodj, mert én 36 éve voltam utoljára.
2018. okt. 12. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"A szervezetnek illene néha betegnek lennie, nem?"

Nem. Egy magasan fejlett bolygón nincsenek betegségek. Ez a bolygó nem magasan fejlett, úgyhogy itt vannak. Örülj neki, hogy erős az immunrendszered, így nem vagy beteg, legalábbis mostanában, de ez nem azt jelenti, hogy nem is leszel. Egészséges életmóddal és táplálkozással el lehet kerülni a betegségeket, csak ehhez sokat kell tanulni, tudni kell, hogy miket érdemes kerülni, és miket kell rendszeresen fogyasztani. Na meg a mozgás is fontos, lehetőleg intenzív sport, minden nap legalább fél órán keresztül.

2018. okt. 13. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!