Most rendeltem a netről kontaktlencsét, de homályosan látok vele. Mi lehet a baj? Többi lent.
Eddig az optikából rendeltem a lencséket, de mivel neten olcsóbb így gondoltam rendelek innen. A lencse dobozáról néztem le az adatokat és így is rendeltem meg. Összehasonlítottam a két dobozt és teljesen egyforma, így nem tudom mi lehet a baj.
Igaz már kb. 3 hónapja nem hordtam. Vagy esetleg a tisztító folyadék lehet az oka? Mert ez most más fajta, mint amit az optikába adtak.
Én most járok 1honapja szemészetre netről rendelt kontaktlencse miatt.
Eddig úgy néz ki fertőzött volt az egyik,de kibontás után a cég nem vállal felelősséget a lencséért. Szaruhártya fekély,most fognak mintát venni belőle igen a szememből!!! Minden nap pupillát tágítanak borzasztó. Csak mert olcsóbb volt . Fel evig biztos hogy nem lehet kontaktlencsém,valószínűleg utána se.
Én többet nem kísérletezek olcsóbb lencsével,szemünk világa megfizethetetlen! Ha úgy érzed nem jó,dobd ki !!
A márka meg minden ugyanaz amit optikában vettél?
Mert ha csak az adatok, akkor lehet hogy nem bírja a szemed ezt a fajta lencsét.
Amúgy webshopokban is ugyanazt árulják mint optikákban, szóval biztos nem ez a probléma. Esetleg fordítva raktad be vagy tisztítsd meg mégegyszer. 3 hónapig nem hordtad, azóta lehet romlott a látásod. Menj el egy vizsgálatra. 3 havonta legalább kéne ha lencsét hordasz.
Először gondolkodtam rajta hogy másat veszek, mint az optikai, de ugyanazt a terméket rendeltem meg. Nem mertem kockáztatni. Csak a folyadék ami más.
Esetleg a folyadék ami nem jó? Nem minden folyadék jó az összes kontaktlencséhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!