Miért megy a klíma októberben a vonaton?
Mit kell azon találgatni? Beállítod a hőfokot, aztán ha az iroda annál hidegebb, akkor nem hűt, hanem fűt.
(Nyáron mindig feltekertem 30 fokra suttyomban, mikor kimentem egy klímás irodából, ha-ha)
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok!
"Beállítod a hőfokot, aztán ha az iroda annál hidegebb, akkor nem hűt, hanem fűt."
Nem egészen. Ahány klímával eddig találkoztam, mindegyiken külön be kellett állítani, hogy hűtsön vagy fűtsön. A beállított hőfök csak a tartani kívánt hőmérsékletre vonatkozott, nem váltott módot. Sokaknak fejtörést okoz a klíma fűtésre állítása, vagy bármi, amit más röhögve megcsinál.
Mellékvágány: sokaknak elképzelhetetlen az, ami sok másnak alapból megy. Jó vagyok műszaki dolgokban, sosem tanultam, mégis egy csomó dolgot megcsinálok. Barátnőm viszont még közel a 30-hoz sem volt, barátaim sincsenek. Nem értek az emberi kapcsolatokhoz, egyátalán nem tudok ismerkedni. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!