Legszomj es szuro mellkas?
Most akutan vagy rosszul, vagy úgy általában ez szokott lenni? Ha most nagyon rosszul vagy, akkor hívd fel a mentőket (112), meg fogják mondani, hogy hova fordulj, vagy kocsit küldenek, ha nagy a baj.
Ha nem vagy annyira rosszul, akkor is mielőbb menj el a háziorvoshoz, el fog küldeni vizsgálatokra. A legvalószínűbb szerintem, hogy asztmás vagy, és a mostani időjárás előhozta a tüneteket. Ez egy nagyon jól kezelhető betegség, de el kell menni az orvoshoz. Ha meg valami komolyabb bajod van, akkor jobb, ha minél előbb kiderül és kezelni tudják, ez akár életmentő is lehet.
Szia!
Valószínű kell beutaló, ha több mint egy éve nem voltál kontrollon. Én is asztmás voltam gyerekként, és 10 év tünetmentesség után tért vissza újra - szerencsére gyógyszerszedés mellett tünetmentes vagyok újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!