Térd fájdalom? Gyulladás? Kopás? Mi a p. csa van már?
Figyelt kérdés
Túlsúly kiskorom óta megvan.3 hete az egyik nap elkezdett ropogni a bal térdem,másnapra rá már fájt is. Elkezdtem esténként kenegetni rozmaring krémmel, és 2 hét után úgy éreztem, hogy már nem fáj,elmúlt. Néha begörcsölt éjjelente a vádlim, vagy a combom hátsó része, de ezt betudtam egy magnézium hiánynak, hiszen előtte 2 hétig a hasam is ment, gondoltam az játszik közre, be vásároltam belőle. Reggelente nem volt merevség, rögtön ki tudtam pattanni az ágyból, de mindig ott volt az a tompa fájdalom, ennek ellenére minden nap letekertem a szokásos 25 km-emet munkába menet és haza. Noha úgy éreztem, hogy elmúlt, most úgy egy napja megint előjött ez a dolog, megspékelve egy fura dologgal. A lábam hátsó része, főleg a térdhajlatnál, és attól feljebb a comb hátsó részén a fájdalomhoz társul ilyen feszülő érzés is, és 10 perce remegek, pedig nem fázok, mintha ilyen roham szerű lenne. Mintha meghúztam volna ott valami szalagot, de hogyan, nem csináltam ma nagyon semmit, pihentem egész nap. Már kezdek félni, hogy mi lehet ez, mindenféleképpen el fogok menni dokihoz, csak érdekelne a ti véleményetek is, szerintetek mi lehet ez..mitől remegek ugyan? Mi lehet ez a feszülő érzés most? Ha térd kopás akkor miért múlt el 2 hét után, majd újult ki most megint a fájdalom? Ha nem kopás, akkor mi? Van valami tippetek? 21 éves vagyok:(2018. szept. 30. 00:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem megerőltetted.
Többet kéne pihentetni.
2/3 anonim válasza:
Azért kopás 21 évesen nem valószínű. Én inkább ideggyulladásra tippelnék, de miután látom, hogy sokat biciklizel,és a tüneteidet, ajánlom nézz utána a piriformis szindrómának.Ja és ez egy tipp látatlanban, tehát orvos tudja megmondani a tuttit vizsgálat után.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap be is telefonálok időpontért a dokihoz.
2018. szept. 30. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!