L vagyok kérdése:
Mennyire használ a Biocom?
Figyelt kérdés
A szerelmem mivel aggódo tipus, el vitt egy ilyen mágneneses rezonanciás vizsgálatra, ahol a gép ki mutatott egy csomó betegséget: máj betegség, idegrendszeri problémák, szívritmus zavar, szem, gyomorbetegség, és hátgerinc problémák. Igy fel írták a diétám amit egy hónapig tartottam és 33.000 forintra vettem egy csomó gyógyszert.2018. szept. 23. 15:13
1/4 anonim válasza:
Ez egy kamu vizsgálat. Inkább menj el orvoshoz!
2/4 Ewy23 válasza:
Szia! Én minden nap használom a termékeket és nagyon meg vagyok velük elégedve :) van Kontaktom is ha lenne valami kérdésed :)
3/4 anonim válasza:
NE DŐLJ BE EZEKNEK! Ezek mind kamuvizsgálatok, menj el egy diplomás orvoshoz egy igazi kórházba és ő majd megmondja, hogy igazából semmi bajod nincsen. Ezek csak szponzorált kis piperkőcök akik megállapítják, hogy féllábbal már a sírban vagy, de ha beszeded a méregdrága gyógyszereiket akkor simán rendbe jöhetsz, közben semmi bajod sincs. Valószínűleg a 2.is ilyen ügynök lehet.
4/4 anonim válasza:
Régi poszt... De . Biocomos vagyok! Dolgozom ès foglalkozom vele! Nem kamu... Nagyon sok beteg emberrel találkoztam, akiknek sokat segítettek a kutak. Csodák nincsenek, de sokat használ. Van aki èvek óta orvoshoz jár szed 12 fajta gyógyszert ès a problémája nem szűnt meg. Ellenben a biocom által sokat javult, kevesebb gyógyszert kell szednie ès tünetmentes... Van ilyen.!
Aki nem próbálta ne mondjon róla vèlemènyt. Ahhoz hogy sikeres legyen, be kell tartani mindent ès egy normális természetgyógyász találni aki nem penzhajhász....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!