Évek óta szorongással, szoc. Fóbiával, fáradtsággal és étvágytalansággal küzdök. Mit tudnék tenni, hogy rendbe jöjjek?
Figyelt kérdés
Régebben is állandó volt ez az érzés, de amióta megkezdődött a szorgalmi időszak azóta elhatalmasodott rajtam. Állandóan szorongok, fáradt vagyok, stresszelek. Reggel alig bírok felkelni és a levertség miatt természetesen alig eszek valamit, max pár falatot. Ha ez még nem lenne elég, napközben szintén nem megy le semmi a torkomon, ha mások közelében vagyok. Hányingerem van és teljesen gyengének érzem magamat. Alig várom, hogy hazaérjek és otthon lepihenjek ill. étkezzek. Még a szemem is romlott az elmúlt időszakban. Annyiféle bajom lehet, hogy azt se tudjak hova és miért menjek el segítségért. Már az öngyilkosságon is elgondolkoztam, mert csak a vegetálok és szenvedek. Ilyen állapotban soha nem szerzek diplomát. Arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy van-e itt olyan, aki hozzám hasonló kínokkal küzd?2018. szept. 23. 13:04
1/1 anonim válasza:
Én eggyüttérzek veled. Velem is ez van, hányingerem van nem tudok enni, bekorlátozza az életem. Nekem az a tanácsom hogy nevess nevess minden szaron mégha nem vicces akkoris. Azzak csökkenteni tudod a hànyingered ha zavar ugyanis el tereled a figyelmed. Próbálj meg rostos dolgokat enni, ami könnyen megemészthető illetve még ne ilyen "nwgy kajákat egyél" mint pl:. Kenyér. Hanem inkább puhákat pl:. Leves, valamilyen főzelék. Azok könnyebben lemennek, késöbb jöhetnek az "erősebb" ételek pl:. Kenyér. Sokat edzz menj ki futni legalább egy kicsit mozgatsd meg magad. Nekem viszonylag sikerült de tönkretettem magam és már sose lehetek a régi. Legalább neked sikerüljön, drukkolok👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!