Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erre ad holnap a doktornő...

Erre ad holnap a doktornő igazolást?

Figyelt kérdés

Ma nem mentem suliba, holnap pedig igazolásért fogok menni reggel a dokihoz.

Ezek történtek ma:

- hőemelkedés

- rossz közérzet (reggel a felkelés után kb 2 órán át tartott, de teljesen jól egész nap nem éreztem magam a szokásoshoz képest)

- gyors emésztés (ami a mai nap bevitt kajákat illeti, ezért sem mentem dokihoz, ami tőlem 1 órányira van)

- változó, hogy mikor van és nincs ízlelésem és szaglásom

- orrfolyás

- ki-be dugulnak az orrom

- orrváladékom színe sárgás

- apró nyálkacsomó a torkomban

- éjjel vagy 4-5x felkeltem amiatt, hogy bedugult az orrom és nem kaptam túl jól levegőt

Ez volt ma, ezen felsoroltak közül jelenleg a fele nincsen. A közérzetem már péntek este óta nem túl jó, de a fent említettek vasárnap kezdődtek, ma reggelre éreztem maga úgy mint egy félholt.

Nem tudom, hogy holnap meglesznek e a tünetek, ezért is aggódok, hogy ad e igazolást a doki. Előző dokim olyan szinten volt hárpia (saját kerületemben), hogy bár a mostani tökéletes, tényleg jó orvos és nem kéne tervezgetnem előre beszédet, mégis az előző miatt rá vagyok kattanva erre a fog igazolást adni vagy sem...

Szerintetek?

2018. szept. 17. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ad, nyugi.
2018. szept. 17. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha nem is fogod ennyire rosszul érezni magad, ha megvizsgál, látni fogja szerintem, hogy beteg voltál. Egyik napról a másikra nem lesz az ember makk egészséges.
2018. szept. 17. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk ezek közül nem igazán van olyan, ami miatt ne tudtál volna elmenni az orvoshoz. De tegyük fel, hogy nem tudsz elmenni - akkor az a minimum, hogy felhívod még AZNAP, hogy nem érzed jól magad, muszáj-e bemenned vagy ráér holnap is? Hogy legalább tudjon róla a doki, hogy valami bajod volt aznap.

Mondjuk ha nem ad igazolást, akkor is nyilván tud valamelyik szülőd szülői igazolást adni.

2018. szept. 17. 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Fhu, remélem tényleg látni fogja!

Utolsó: Igazad van, tényleg felhívhattam volna, de megmondom őszintén, világ életemben utáltam az orvosnak betelefonálni... Egyszer megkértem rá apámat, kb negyed órán át várakoztatták. Szép kis számla lett belőle. Mindenesetre legközelebb megemberelem magam, hogy felhívjam. Egyébként azért nem mentem el, mert a gyors emésztés miatt hasmenésszerűen gyorsan jött rám a dolog, így nem mertem 45 percet villamosozni, aztán még 15 percet buszozni, sétálni + várakozási idő a rendelő előtt. :/

Igen, tudna apám (vele élek) adni, viszont úgy van, hogy azt a három napot úgy használom fe ahogy szeretném. Szóval apám ezt kinevezte szabadnapoknak, illetve ha tényleg lenne életfontosságú családi dolog, akkor arra, de ha nincs, akkor szabadnapnak, ha xy hónap eltelik, vagy úgy kelek fel, hogy az egész világból elég, ilyesmi... Ezért őszintén szólva nem akarnám betegségre elhasználni. :'D Főleg, hogy én és a betegség két külön univerzum szoktunk lenni. Évente talán 1x ha megbetegszek.

2018. szept. 17. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Pont így volt nálunk is - azt szabadnapnak használtuk (én a szülő vagyok, aki a betelefonálást javasolta) :-)

Épp ezért ilyenkor érdemes betelefonálni - mert akkor tutira nem megy el egy szülői :-)

Ha tényleg ilyen ritkán vagy beteg, akkor meg az orvos is meg fogja érteni - reméljük... :-)

2018. szept. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!