Volt valainek aranyér műtétje? Milyen volt?
Kitüremkedő aranyerem van, kíváncsi vagyok, milyen lehet a műtét.
- Hogyan érzéstelenítenek műtét alatt?
- milyen a műtét utáni felépülés?

A kitüremkedő aranyér ha jól tudom, másodfokú. Ha rendszeresen kitüremkedik, és vérzik, fáj, az harmadfokú. Nekem negyedfokú volt, ezt nyílván máshogy műtik, mint ami alatta helyezkedik el elméletben, nekem az tetézte az egészet, hogy egy 4 centis vérrög keletkezett benne, úgy fájt, mint a rohadtélet. (elnézést..)
Azt tanácsolom, bármilyen infót olvasol most az aranyérműtétről ami eltántoríthatna, ne hagyd magad, mert ha eljutsz idáig mint én, nem lesz más választásod, menni kell, és a fájdalmat már ott nagyon nehéz tolerálni. Én műtét előtt 4 napig nem ettem semmit, a vizelés is fájt már, ülni mondanom sem kell nem tudtam, de feküdni sem, állandóan éreztem a fájdalmat. Mindenképp műttesd meg, mert ha kitüremkedik, onnantól csak rosszabb lesz! És amíg tünetmentes vagy, a műtét sem kibírhatatlan, csak hát kellemetlen. Nekem altatásban csinálták, de ez a műtét súlyosságától volt indokolt, alap esetben helyi érzéstelenítéssel pikpak kész. Előtte lehetséges hogy átesel egy végbéltükrözésen, az egy rövid folyamat, de ez is eszméletlenül kellemetlen, mondjuk bárki ott "matat"na, az az lenne. Szóval fogadd meg a tanácsom, hogy ne járj úgy mint én: csináltasd meg és ne halogasd! Nekem műtétem óta semmi bajom vele. Ha visszapörgethetném az időt, én is rohannék, amíg nem okozott ilyen bajokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!