Mi lehet a hasamon? Részletesen lent!
A hasam alsó részénél kb. másfél éve kezdett el kinőni egy dudor. Először azt hittem pattanás, mert teljesen úgy nézett ki, keményedett, nőtt. Azonban több hét után sem lett kinyomható sárga. Annyira feszült, hogy nemírtam, és kinyomtam. Rengeteg vér jött ki belőle. Mai napig ott van, de most már inkább vérhólyagra emlékeztető a kinézete. De mikor kiürül, akkor látszik, hogy benne van a bőrömbe, és nem úgy, mint a hólyag, hogy csak a felső részét fújja fel. 3 hét után mindig megtelik, nagyon feszül. Van hogy ki tudom nyomni, de van hogy ki kell szúrnom. Tiszta vér jön belőle, semmi más. De nagyon sok. Ált. 1, de van hogy 2 papírzsepi kell, h felitassam. Mi lehet ez?
Kozmetikus szerint túlérlelődő pattanás. Na de mindig, folyamatosan? És semmi genny vagy ilyesmi, csak vér...
A bőrgyógyász nem mondott semmit, írt rá egy 4000 ft-os kencét, ami nem használ. Amit amúgy barátnőmnek is felírt, teljesen másra...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!