Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Régóta fennálló izzadás és...

Régóta fennálló izzadás és csalánkiütés mitől lehet?

Figyelt kérdés

~3 éve tart már, hogy szinte bármitől képes vagyok izzadni úgy, hogy utána facsarni lehet a ruhából. Nem tudom, hogy egy időben kezdődött-e, mert nem emlékszem (lehet semmi köze hozzá), de csalánkiütés is jelentkezik rajtam, mindenhol. Ezt antihisztamin elmulasztja teljesen, anélkül viszont (ha már 1 napig nem szedem) akkor szép lassan visszatér. A háziorvosom anno elintézte annyival, hogy a mandula/fog góckutatás negatív lett, az allergiateszt negatív lett, úgyhogy szedjem tovább a gyógyszert, így nem lesz viszketés. Ezzel el is vagyok, de az izzadással nem tudom mit kezdjek. Próbáltam már solutio antisudoricát, de semmit se segített.

Valakinek van esetleg ezzel/ezekkel tapasztalata?

2018. szept. 4. 13:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Most vagyok 16 éves, én kb. 14 éves koromtól állandóan izzadok, nagyon kellemetlen tud lenni. Az orvos azt mondta, hogy ez teljesen normális, pedig nem az, én se tudok ellene mit tenni, csak elfogadni.

A csalánkiütésre pedig nem tudok mit mondani.

2018. szept. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!