Hogy könnyíthetem meg a vérvételt?
Holnap megyek vérvételre, és már előre félek, mert minden egyes alkalommal 3-4 helyen megszúrnak mire sikerül levenni a kellő mennyiségű vért. Mit tehetek, hogy megkönnyítsem a vérvételt?
Persze sokat iszok, amennyit csak tudok, de van még esetleg valami, amit tehetnék?
Nekem is hasonló a problémám. Egyetlen nővér sem tudta megtalálni a megfelelő eret. Az az érdekes, hogy a kórházban csak a főorvos és az aszisztense minden probléma nélkül megtalálták. A legutóbb is (mivel vénába kellett ATB sorozatot kapnom), elküldtek sürgősségire, ahol szintén egy ott motolgó nővér pillanat alatt megoldotta.
Szerintem csak hosszabb távon törtténő kar edzéssel lehetne javítani a problémán.
Köszönöm a választ!
Akkor ezek szerint holnapig nem sokat tehetek. Már csak abban reménykedek, hogy hátha szerencsém lesz és egyből jó helyen szúrnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!