Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A labello jó herpeszre?

A labello jó herpeszre?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam hogy az ecet segít csak nem mindegy milyen ecet és én mielőtt gondolkoztam volna ételecetel be kentem es hat azóta is nagyon fáj meg nem jött ki de ereztem hogy kifog nem nagyon szoktam herpeszes lenni nem tudom eldonteni hogy ez herpesz vagy csak felsértettem a szamat 😕😕
2018. aug. 28. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkabb ne labellozd... menj a patikaba es vegyel zoviraxot vagy kamillateas borogatassal gyogyitsd
2018. aug. 28. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
23%

Az ecet nem gyógyítja se a herpeszt, se a lábgombát, sőt, fogyni sem lehet vele.

Ha ajakírral kened a herpeszt, akkor azzal annyit érsz el, hogy puha lesz a környéke - ja meg klasszul megfertőzöd azt, akinek majd később kölcsön adod.

Patikában mindenféle klassz és valóban hatásos szert lehet kapni, krémet, tapaszt, válogatni lehet közöttük.

2018. aug. 28. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Nem, és az ecet sem.

A herpeszt vírus okozza, rá vaó terméket kell használni, nem nedvesítőt meg savat.

2018. aug. 28. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

2

Ajakírt kölcsönadni?! fújjj

2018. aug. 28. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ☺
2018. aug. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!