Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan távolítsam el a serkèke...

Hogyan távolítsam el a serkèket a hajból házilag?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vettem észre,hogy tetves

a lányom.Vettem rá arany áron tetű irtó sprayt ès tetüfèsüt.A tetveket megölte ès a serkèket kifèsültem a hajából.De az előző hèten újra találtam a hajában serkèket.Vettem rá Pedexet de ugyanúgy volt a hajában serke.Próbáltam kifèsülni,körömmel lehuzkodni de egyszerűen nem lehet,hajsütővassal is próbálkoztam.Próbáljam meg ecetes öblítèssel vagy mi az a házi módszer ami biztosan megöli a serkèket?

2018. aug. 27. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom, a nitrohígítót és a benzint nem bírják. Csak hát egy ideig jó büdös lesz a haja tőle.
2018. aug. 27. 21:20
 2/3 Metionin ***** válasza:
Fesd be a haját az eredetivel megegyező színnel, ha elég nagy hozzá. Attól megdöglenek. Meg a hajvasalót hallottam még hogy jó ellene.
2018. aug. 27. 22:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hajfestés kizárva mert tönkre teszi a haját ès a szagos anyagok is!A hajsütővassal próbálkoztam de semmi haszna
2018. aug. 27. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!