Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért töredezik a hajam?

Miért töredezik a hajam?

Figyelt kérdés

Vállig érő (talán egy picit hosszabb) hajam van, vastagszálú és nagyon sok.

Viszont!

Nem vasalom, nem festem, rendszeresen használok pakolást, nem szárítom, heti 2szer mosom, hajvitamint is szedek (dm-es) és hajvégápoló szérumot is használok rá, sőt nincs is soha szorosan összegumizva hosz kiengedve hordom.

Mégis szörnyen töredezik, és szeretném megnöveszteni, de hiába, mert a töredezés miatt mindig le kell vágni.

Szerintetek mi lehet a baj, ami miatt töredezik, ha semmi kárt nem teszek benne?

2018. aug. 26. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, hogy a sampont csak a hajtövekre kezdtem felvinni, a haj közepétől lefelé meg balzsamot használok, pár percig fennhagyom minden hajmosásnál. Nem írtad hogy balzsamot használnál. Nálam mostanában az Elseve Full Repair vált be.

Ettől függetlenül adottság is lehet, a nővéremnek is mindig erősen töredezik, pedig rengeteg dologgal próbálkozott.

2018. aug. 26. 22:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen mivel szó szerint rengeteg mindent elolvastam már, hogy mi jó a hajnak én is ezt csinálom, hogy a sampont csak fent használom a balzsamot lent.:)

Használok balzsamot, de mindig mást szoktam, mert sajnos nem próbáltam még olyan sokat nem tudom melyik lehet jó, és melyik nem, de amit írtál azt ki fogom próbálni, köszönöm!

Ja és ha esetleg számít kókuszolajat is használok a hajamra pakolásként és adok hozzá balea márkájú hajújjáépító szérumot, de ezt még csak nemrég szereztem be.

2018. aug. 26. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt a hajam. Most a derekamig er, es nincs benne torott resz. Melegollos hajvagas havonta 1 centi- es a Mac Split- nezz utana ha esetleg nem ismered plusz havonta a fodrasz pakolast tesz ra. A hajam allapota teljesen megvaltozott. Nekem ez a 3 a titkom :) amit en hasznalok sampon-balzsam Belonger (magic hair) hajvegapolo: wella

Vasalni 1 heten egyszer szoktam- abbol is beruhaztam a GHD-re

Es ionos hajszaritot hasznalok.

Szoval: havonta hajvagas- ne sajnald, ha lehet melegolloval. - mac split (csak a torott reszt vagja ezzel- 2-3 alkalom utan kiszedi szinte az osszes torott reszt) es pakolas!!!

😘

2018. aug. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!