Miért kell kakilnom ha ideges vagyok?
Általában minden másnap van székletem, viszont ha stresszhelyzetbe kerülök akkor azonnal kakálnom kell.
Ha összeveszek valakivel, azonnal mennem kell a wc-re.
Ha csak komolyabban elgondolkozok valamin ami szorongást kelt bennem, azonnal mennem kell kakilni.
Nem hasmenésről van szó...teljesen normális székletről.
Ötletek hogy mitől lehet? :/
Eléggé zavaró már ez az egész.
Mert ki vagy idegileg, es ez a szervezeted is megviseli, ami egyáltalán nem jó :(
Szerintem probalj megnyugodni lelegez mélyket, igyál vizet, hallgas zenét amitöl jobban érzed magad, joggáz, de szerinetm a legfontosabb hogy beszélj ilyenkor valakival akiben megbizol es tudsz lelkizni
Mindkét válsz nagyon hasznos volt! Köszönöm.
Igen, valóban kivagyok idegileg....már már ott tartok hogy valamilyen nyugtatót kellene szednem mert a párommal is nagyon türelmetlen vagyok és nem akarom hogy rámenjen a kapcsoltunk.
Sokszor ha nagyon nagyon megerőltetem magam akkor egy két napig sikerül elnyomni magamban ezt a stresszt és nem mutatom ki felé, de utána úgyis kijön....pedig szegény semmi okot nem ad rá hogy kiabáljak vele de már az is kiborít ha valamit nem tesz a helyére. Tudom hogy bennem van a hiba úgyhogy ha nem is nyugtatót ( mert azt azért durvának tartom ) de valamilyen vitamint szednem kellene erre. Tudtok valamit ajánlani?
Elsö vagyok, szerintem pihenj, lehet hogy keveset alszol, es egyböl ingerültebb tudsz lenni.
Meg a nyuktato gyogyszereket nem ajanlom, inakbb a nyugtato teakat attol nem lehet bajod :)
Megszerintem is sportolj az sosem karos.
En es a baratom elszoktunk menni setalni es közben sok mindent atbeszelünk ami jot tesz egy kapcsolatnak, hatha neked is segit ez valamit
Citromfű tea, 100% tisztaságú Naturland levendula vagy wellnes illóolaj (Rossmann) fürdéshez/zuhanyzáshoz (nekem ez nagyon sokat segített), Valeriana Relax, vagy pl Sleeping-relaxing music Youtubeon.
Plusz szerintem mindent írj ki magadból, akár papírra, akár telóba, mindent ami jön, folytatólagosan, pont vessző nélkül, utána pedig csak töröld ki, gyűrd össze a papírt.
Remélem, hamarosan jobban leszel, fel a fejjel :)
Heti 2x eljárok edzőterembe..bár lehet hogy ez kevés de munka mellett több edzésre nem lenne energiám.
A séta jó ötlet, ezt kipróbáljuk! 😊
Nem gondoltam hogy ennyi kedves és segítőkész ember össze fog gyűlni itt...köszönöm szépen! Nem is gondoljátok mennyire feltöltöttetek ezzel.
A Valeriana relax és a tea is nagyon jó ötlet..ráasásul az utóbbit anyukám is ajánlotta. Mindenképp kipróbálom őket mert jókat is olvastam róluk.
Legyetek mindig ilyen aranyosak. 😊
Ment a zöld kéz mindenkinek. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!