Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1. szintű repülőorvosi vizsgál...

1. szintű repülőorvosi vizsgálatnál kizáró ok havonta 1-2X előforduló aurás migrén?

Figyelt kérdés
Általában hirtelen nagy fizikai terhelés hatására jön elő. Ha elmondom attól még megadják az engedélyt, vagy inkább kussoljak róla?

2018. aug. 24. 13:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

en pilota vagyok, szoval valamicske ici-pici hozzaertesem akad, DE! en kulfoldon vagyok es csak maganpilota, vagyis nekem eleg volt a 3. szintu orvosi alkalmassagi vizsgalat

de amugy a 3. szintuhoz is szukseges, hogy minden meglevo egeszsegugyi problemat oszinten megossz az orvossal

tudod itt nagyon sok az ADHD beteg amire mar gyerek/tinikorban eros gyogyszereket szednek, ami a 3. szintuhoz is kizaro ok lehet (hatmeg az 1-hez), ezert mielott aktivban megcsinaljak a repuloorvosit, elotte mindig amolyan "teszt" orvosi vizsgalatra mennek (ugyanannal az orvosnal, csak az orvos az elso vizsgalat alatt nem aktivalja online az illetonek a papirjait), ez azert jo, mert igy elore ki tudjak szurni, ha van valami baja a repulni vagyonak, ami miatt elbukhat az orvosin

ilyenkor a felbukkano problemat elobb kezelik es ha minden oke, akkor csinaljak aktivban a vizsgalatot (ami online mar be is kerul a hivatalba)

az 1. szintu ennel csak szigorubb! Nem igazan eri meg elhallgatni, mert ha "kussolsz" rola es kiderul (es valszeg a teszten ki fog derulni) akkor a becsuletlenseged miatt lehet hogy megtagadjak az alkalmassagit es akkor egy eletre cseszheted

ha oszinten bevallod, akkor az orvos tamogatni fog es segit megtalalni a megoldast

legrosszabb esetben max nem 1. szintu hanem 3. szintut kapsz, amivel meg siman ropkodhetsz es viheted a haverjaidat, de fizeto utasokat nem szallithatsz megelhetesert

2018. szept. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!