B6 és B1 vitamin tényleg jó a fáradtság ellen?
Sziasztok!
Vezetés közben az oktatóm azt mondta,hogy valamiért minden órán fáradtnak tűnök a reakcióidőm is hosszabb mint másoknak.Sajnos ezt én is érzem.Ez nálam minden napos,hogy minnél többet alszom,annál fáradtabb vagyok.Azt mondta,hogy a fia amikor vizsgázott akkor b6 és b1 vitamint szedett,és hogy állitólag felpörgette az agyát.Ez jó lehet nálam is? Neten olvastam,hogy B6 vitamin hiánynál fáradtak az emberek.
Első és harmadik vagyok..
Próbáld meg azokat amiket írtál, ugyanis elméletileg ha elhiszed, hogy sikerülni fog (egy gyógyszer.. egy kabala..) akkor nagyobb valószínűséggel az agyad máshogy fogja fel és hisz benne, hogy nem fog elgáradni, ezáltal nem stresszelsz majd rá! Ilyen kísérletet csináltak már gyógyszerekkel, hogy két csopi volt, az egyiknek rendes gyógyszert adtak, a másodiknak pedig csak vitamin félét ami nem befolyásolta a javulásukat. És egyik csoport sem tudta, hogy valaki csak vitamint kap és mégis mindenki gyógyult! Szóval próbáld meg... illetve ez nekem is segített, mivel nekem egy ideig gondom volt az alkohollal... és nem úgy agogy ti gondoljátok xd. Nem tudtam meginni, mivel egyszer úgy berugtam, hogy folyamatosan kihánytam utánna.. ez ment egy évig, aztán az egyik barátnőm azt mondta, hogy alkoholmentes sört iszok pohárba kitöltve, de közben rendeset ittam, és mivel elhittem, hogy ettől nem lehet bajom nem is lett..
Remélem nem mondok butaságot és ,hogy tudtam segíteni! De szerintem probáld ki;(
*;)
Illetve próbáld ki a halolajat! Az egy kapszula ami segít az agyadnak több dolgot befogadni... én is használom suliidőben és használ is mert több ideig tudok figyelni mint máskor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!