Lila erek vannak a combom belső részén, mi lehet ez?
És visszerem lehet tizenévesen? Mármint az nem korai?
Mind a két combomon ugyanott van. És most jött ki rajtam nem rég...
Tágult ér, visszér. Ha hajlamos vagy rá, akár tizenévesen is kialakul. Ki is dudorodhatnak előbb, utóbb, mivel a véna fala gyenge, összeesik.
Érfal erősítő cuccok, mozgás, sok folyadék, vadgesztenye krém rendszeres használata. Azért dokihoz menj el, ő lehet tud jobb megoldást, minél korábban.
Szia! Én ugy hallottam hogy az stira lesz, elvileg ebben a korban ez termeszetes.
Eleinte lilas, pirosas csikok majd később gyöngyház hatású csík lesz. Tobb fele okból kialakulhat. Egyrészt a hirtelen nővéstől, hízástól vagy izom növeléstől
Sajnos van akinek genetikai hajlamai van rá igy szinte az elobb felsorolt valtozasok barmely kismerteku megjelenesetol elojöhet.
A stirak megjeleneset elosegitifoleg meg mozgas szegeny eletmod, a keves viz fogyasztás, keves vitamin bevitel...
Amugy a stirak mindig merolegesek a megeroltetesi iranyra (tehat ha a belso combodon van az valoszinuleg a hirtelen nyulastol lehet, ugye ilydekor keresztbe csikos a lab, a masik hogy ha hizastol van a kulso comb reszem alakul ki... Ilyenkor a comb mivel szelesedett igy a labbal ugy mond parhuzamosan jelenik meg a stira
A stira egyebkent azt takarja roviden hogy a bor közepso retege nem tudott olyan gyorsan nőni mint a kulso ezert elszakadozott/repedt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!