Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Zajt hallok a fülemből. Mitől...

Zajt hallok a fülemből. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
(Tudom, hogy elég furcsán hangzik a kérdés) Ma reggeltől furcsa zajt hallok a bal fülemből. Olyan, mintha nylon zacskót gyűrögetnének, csak sokkal halkabb. Már kitisztítottam a fülem, ki is mostam, de még mindig hallom. Mitől lehet ez?
2010. jún. 21. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vérnyomás?
2010. jún. 21. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni,de láttam egyszer egy filmet,amiben egy kislány folyton hasonló hangokat hallott,és kiderült,hogy tumor volt a fülében.De ez csak egy film,azért nézesd meg dokival!:)
2010. jún. 21. 10:35
 3/7 anonim válasza:
Szerintem is vérnyomás..
2010. jún. 21. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem már több éve ilyen, csak én macskanyávogást hallok. bár mostanában egyre ritkábban :)
2010. jún. 21. 10:45
 5/7 A kérdező kommentje:
most mértem meg a vérnyomásom, teljesen normális. Remélem nem a 2. válaszadónak lesz igaza...:/
2010. jún. 21. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok,ezt egy filmben láttam,nem tudom,hogy igaz e,szerintem nézesd meg orvossal!Tényleg nem lenne jó,ha igazam lenne!:(
2010. jún. 21. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziaa.

Apukámnak beszakadt egyszer a dobhártyája, és folyton hangokat hallott, zúgást, stb..

A barátnője(mostmár felesége) akkoriban egy hallókészülék boltban dolgozott, vagyis ahol ezeket gyártják, stb..

Kapott egy hallókészüléket, ami nemis igazán hallókészülék, hanem valami kicsi műszer, ami ún. "rózsahangot" ad ki, azis egyfajta zúgás, de az a zúgás enyhíti ezt, és sokkal jobban érzi magát, sokkal nyugodtabb is.

Remélem tudtam segíteni :) 14/L

2010. júl. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!