Egy 40 éves férfiről lenne szó. A haján kívül semmi testrésze nem öreg szag. A párnája iszonyat büdös szokott lenni. Ötletek? Vélemények?
2018. aug. 19. 11:58
1/9 anonim válasza:
Gyakrabban kell hajat (fejet) mosni (vagy naponta többször kefélni és a kefét mosni), a faggyút sokféle baktérium bontja, eközben keletkezik a kellemetlen szag.
2018. aug. 19. 12:03
2/9 anonim válasza:
Te amugy magyarul nem jol beszelni? ...
Csereljen egyebkent sampont, mosson gyakrabban hajat. Ha nem oldodik meg a problema, keressen fel borgyogyaszt.
2018. aug. 19. 12:04
3/9 anonim válasza:
Ritkán mos hajat, és nem jó a sampon amit használ.Ráadásul egy férfinek ilyen időben minimum 2 naponta kell hajat mosni(nem fog zsirosodni, mert nem hajmosásfüggő). Ez alap, ahogy a nőknél is.
El nem tudom képzelni az olyanokat, akik heti 1x mosnak hajat ilyen melegben, egyáltalán hogy bírják ki..
2018. aug. 19. 12:10
4/9 anonim válasza:
Tételezem föl, nem mos naponta, maximum két napota hajat ...
2018. aug. 19. 12:12
5/9 anonim válasza:
Az átlag férfi egyébként olyan tusfürdőt használ amiben sampon van,. és ilyenkor nyáron minden tusolásnál mossa a fejét is.
2018. aug. 19. 12:16
6/9 anonim válasza:
Szerintem az ágyneműt is gyakrabban kéne mosni, nemcsak a haját.
2018. aug. 19. 12:19
7/9 anonim válasza:
Nem a hajnak van szaga ,hanem a fejbőr izzadságának.
A fej bőre ugyan úgy izzad,mint ahogy a test más része.
Más szőrzetet nem szagolgattál körbe ,milyen szaga van mikor izzadt ? Nem ártana ,hogy tudjál külömbséget tenni .
Öreg szaga majd a bőrnek lesz,ha eljön az ideje .
Az izzadság megy párnára is,ezt aztán gyakrabban kell mosni .
2018. aug. 19. 12:48
8/9 anonim válasza:
Mi az hogy öreg szag? Az a probléma, hogy nem cserélsz elég sűrűn ágyneműt, a párod meg nem tisztálkodik rendesen. Az öregek NEM büdösek.
2018. aug. 19. 13:32
9/9 anonim válasza:
Sajnos nő létemre nekem is. Én öregszagkent azonosítottam. Lehet hioerglikemia, változó kor, de inzulin rezisztencia is, vagy egy fajta gomba, ami a fejbőrön van. Mindenképp bőrgyógyászat javaslok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!