Benc100 kérdése:
Másnaposság, ez normális?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok es elmentunk inni haverokkal, kicsit tul lottunk a celon hanytam is es nagyon szarul voltam masnap csak nyomaszto erzes volt es a hasam fajt. Aztan azota eltelt megegy nap es most a mellkasom nyom neha es meg a hasam sincs a helyen szoval egesz mal faj a hasam ez normalis? Nem igazan vagyok hozzaszokva a piahoz talan evente ketszer voltam reszeg eddig 15 evesen ittam le magam eloszor arra se vagyok a legbuszkebb. Koszi a valaszokat! 17/F2018. aug. 11. 00:24
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért :)
2018. aug. 11. 00:28
2/2 anonim válasza:
Normális. Igyál sok vizet, mozogj. Kíméld még a gyomrod. Legközelebb, ha ivást tervezel, egyél előtte, így talán nem fogsz hányni és nem leszel ennyire rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!